Afspraken

Schoolrekening:
De school rekening wordt maandelijks meegegeven en kan via overschrijving worden betaald. Indien u dit wenst dan kunt u ook steeds betalen via domiciliëring. Hierbij kunt u steeds op school terecht voor meer informatie.Traktaat van de maand:

De verjaardag van jullie kind is een fijne gebeurtenis. We zijn dan ook blij dat wij hier als school aan kunnen bijdragen door jullie kind een leuke dag op school te bezorgen. Op het einde van de maand trakteren alle jarigen met iets lekkers gemaakt door een klas. Hierbij staat de school in voor de ingrediënten. De kinderen brengen niets mee van thuis om te trakteren.Tussendoortje:

De kinderen krijgen op school een boterham net na de speeltijd in de voormiddag. Hiervoor wordt dan een kleine bijdrage aangerekend op de maandelijkse factuur. In de namiddag motiveren we jullie om een stukje fruit, groente of een gezonde koek mee te geven.

De kinderen kunnen ook meedoen aan de “tutti-frutti-actie”. Na intekening krijgen ze elke woensdag een vers stuk fruit.
Deze actie wordt extra gesubsidieerd door de Europese Commissie en de Vlaamse Overheid.

Veilig verkeer:

De fietshelm is verplicht in al onze vrije basisscholen. Je kan bij ons nog steeds gratis een fietshelm uitlenen mits betaling van een waarborg (€ 20).

Tijdens de eerste week van september worden de fluo-jasjes opnieuw verdeeld. Gelieve ervoor te zorgen dat je kind(eren) het jasje draagt(dragen) bij elke verplaatsing van of naar school en tijdens schooluitstappen.

Parkeren : voor de veiligheid van voetgangers en fietsers zal de politie weer regelmatig foutgeparkeerde auto’s aan alle scholen van Blankenberge beboeten.

OPGELET! Laat de parkeerplaats voor de schoolbus vrij. Zo kunnen onze leerlingen veilig in- en uitstappen.